ZWDIA KRIOS!

Πήγαινε κάτω

ZWDIA KRIOS!

Δημοσίευση  Admin_Nasia Την / Το Κυρ Σεπ 28, 2008 12:47 am

Είστε έτοιμη για μια αέναη πρόκληση στη ζωή σας; Αν ναι, θυμηθείτε ότι ο 'Aρης, ο θεός του πολέμου, είναι ο κυβερνήτης του Κριού, το πρώτο από τα ζώδια της Φωτιάς. ' 'Eνας άνδρας Κριός μπορεί να είναι ένας από τους πιο μαγευτικούς χαρακτήρες που συναντήσατε ποτέ - είναι όμως σίγουρο ότι θα έχετε πολλές συγκρούσεις.
Ο Κριός θέλει να είναι ο κυνηγός, ο ορμητικός εραστής που θα έχει την πρωτοβουλία. Ο καλύτερος τρόπος για να τον σαγηνεύσετε είναι να διατηρείτε γύρω σας έναν αέρα μυστηρίου. Αυτός ο άνδρας δεν πρέπει να αισθανθεί ποτέ ότι σας έχει τελείων δικιά του, γιατί τότε το ενδιαφέρον του Κριού μπορεί να εξατμισθεί γρήγορα. Ίσως σας γεμίσει με λουλούδια, τηλεφωνήματα και ρομαντικά δείπνα εσείς όμως δεν πρέπει ποτέ να πάρετε πρωτοβουλίες. Για να σαγηνεύσετε και να κρατήσετε αυτόν τον άνδρα πρέπει να προετοιμαστείτε για να παίξετε το παιχνίδι της υπομονής: βεβαιωθείτε ότι όταν τηλεφωνεί λείπετε (ακόμα κι αν δεν λείπετε) και μην απαντάτε πάντα στα τηλεφωνήματα που έχει αφήσει στον αυτόματο τηλεφωνητή σας.

Ο Κριός θέλει το άπιαστο. διεγείρει τα συναισθήματα του και το πύρινο πάθος του, κάνοντας τον να θέλει να σας δει ακόμα περισσότερο. Η πρώτη ημέρα του Κριού συμπίπτει με την πρώτη ημέρα της 'Aνοιξης και οι Κριοί έχουν ένα θαυμάσιο ενθουσιασμό και μια ενέργεια που φαίνεται να δένει με το πώς αισθανόμαστε τότε - όταν ξαφνικά ο βαρετός και φρικτός καιρός αρχίζει να αλλάζει, λουλούδια αρχίζουν ν' ανθίζουν και υπάρχει μια διαφορετική αίσθηση στον αέρα.

Αν έχετε συνεπαρθεί από την προσωπικότητα αυτού του άνδρα, που ακτινοβολεί εσωτερική δύναμη και που σας φέρεται σαν να ήσασταν η πρώτΗ ΓΥΝΑΙΚΑ στον κόσμο, προσέξτε! Μπορεί να πιαστείτε στα δίχτυα του γρηγορότερα απ' ότι νομίζετε, και έχετε να μάθετε πολλά.

Κάθε αστρολογικό ζώδιο κυβερνά ένα ιδιαίτερο μέρος του σώματος και δεν είναι δύσκολο να δεχτούμε ότι ο Κριός κυβερνά το κεφάλι. Σκεφθείτε πόσο μαγνητικά είναι τα πρόσωπα τους. Ακόμα κι αν δυσκολεύεστε να βρείτε συνήθως το ζώδιο κάποιου, είναι δεδομένο όταν συναντάτε έναν Κριό.

Μπορείτε να μαντέψετε αυτό το ζώδιο από την άμεση του προσέγγιση, τον τρόπο που τα μάτια του επικοινωνούν και δεν σταματά εκεί. Ύστερα από λίγο περνάει ανάμεσα από το πλήθος του δωματίου για να συστηθεί και να προσπαθήσει να σας πείσει να φύγετε από το πάρτι, όπου μόλις γνωριστήκατε, και να πάτε να πιείτε ένα ποτό σ' ένα όμορφο μικρό μπαρ κάτω στον δρόμο. Τα μάτια του λάμπουν από ενθουσιασμό και ζεστασιά, θα υπάρχει ένα θαυμάσιο χαμόγελο που θα φωτίζει όλο του το πρόσωπο, και θα σας σπρώξει απαλά οδηγώντας σας προς την πόρτα. Αισθάνεστε σαν την πριγκίπισσα του παραμυθιού που σώζεται από τον ιππότη με το άσπρο άλογο όταν ακριβώς η ζωή σας φαινόταν βαρετή και άδεια - και φεύγετε. Φυσικά όλοι οι Κριοί δεν συστήνονται με τον ίδιο τρόπο, αλλά από αυτό το μικρό παράδειγμα θα σας είναι εύκολο να τον αναγνωρίζετε. Ακόμα κι αν η πρόκληση δεν ταιριάζει στον χαρακτήρα σας, και αποφασίσετε να μην δεχθείτε τις προτάσεις του, αυτό θα σας κάνει αμέσως πιο ενδιαφέρουσα.

Ο άνδρας Κριός δεν θα δεχθεί όχι για απάντηση. Η προσωπικότητα του παίρνει ξαφνικά την έκφραση ενός μικρού αγοριού όταν η μητέρα του αρνείται να του πάρει ένα καινούργιο παιχνίδι. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι βλέπει τις γυναίκες σαν παιχνίδια, καθόλου. Ο Κριός είναι απλά ένα παιδί στην καρδιά, έρχεται στον κόσμο λέγοντας "Εγώ πρώτος" και οτιδήποτε θέλει να πάρει προσπαθεί περισσότερο από τα πιο πολλά ζώδια. Μαντέψατε λοιπόν το ζώδιο αυτού του άνδρα χωρίς πολύ κόπο, δεν είναι όμως πάντα εύκολο.

Οι πιο εξελιγμένοι Κριοί έχουν μάθει, να κρύβουν ορισμένα χαρακτηριστικά, και ότι οι γυναίκες δε προτιμούν πάντα αυτή την άμεση προκλητική προσέγγιση. Το ειδικό ωροσκόπιο επίσης του εραστή των ονείρων σας ίσως να περιέχει όλων των ειδών άλλες αστρολογικές αιτίες που να εξηγούν γιατί φαίνεται περισσότερο σαν Καρκίνος ή Παρθένος. Το κεφάλι του είναι συνήθως τρόπος αναγνώρισης. Δεν στερείται ενθουσιασμού και ζήλου και είναι δύσκολο να κρύψει ότι θέλει κάτι χθες αντί για σήμερα.

Αν γνωρίσατε κάποιον και έχετε το συναίσθημα ότι είναι γεννημένος στο ζώδιο του, Κριού - αλλά δεν θέλετε να τον ρωτήσετε ευθέως για να μην νομίσει ότι ενδιαφέρεστε - ρωτήστε τον ευγενικά για τη δουλειά του. Σίγουρα δεν θα είναι συνηθισμένη ασχολία. Ίσως σας πει ότι έχει στο νου του ένα καινούργιο σχέδιο και ότι είναι βέβαιος ότι θα έχει κάθε επιτυχία. Ρωτήστε τον πόσο καιρό δουλεύει επάνω στο σχέδιο του και θα σας πει ότι το σκέφθηκε μόλις πριν ένα μήνα και ότι από τότε τρέχει σαν τρελός. Αν τολμήσετε και τον ρωτήσετε, τι θα γίνει αν δεν πετύχει το σχέδιο; θα σας ρίξει ένα οργισμένο βλέμμα και θα πει: "θα βρω κάτι άλλο". Αυτό είναι ένα άλλο δείγμα αναγνώρισης.

Οι Κριοί δεν ζουν στο παρελθόν, υπάρχει πάντα μια καινούργια πρόκληση για να αναλάβουν, νέα πράγματα για να ανακαλύψουν. Αν δεν έχει τη δική του εργασία θα χρησιμοποιήσει την Κριίσια του προσωπικότητα για να πουλήσει κάτι σε κάποιον, και πιθανώς θα τα καταφέρει πολύ καλά. Αν δεν έχετε μαντέψει ακόμα το Ζώδιο του, τότε κοιτάξτε τον τρόπο που ντύνεται. Οι άνδρες Κριοί δεν είναι πάντα ντυμένοι στη μόδα, αλλά κατά κάποιον τρόπο τείνουν να ντύνονται σωστά, ακόμη και στην εξοχή. 'Oμως οι Κριοί των πόλεων τείνουν να ντύνονται με την τελευταία λέξη της μόδας, γιατί λατρεύουν να δημιουργούν εντύπωση από τη στιγμή που μπαίνουν σ' ένα δωμάτιο. Τα μαλλιά των Κριών είναι συνήθως καλοκουρεμένα και καλοχτενισμένα. Υπάρχει επίσης ένα είδος ζωικής ενέργειας στον τρόπο που βαδίζουν. Σύντομα θα καταλάβετε ότι γνωρίσατε κάποιον που είναι τόσο γεμάτος από ενέργεια, τόσο ανήσυχος και έχει τόσο ελκυστική προσωπικότητα, που οι συγκεντρωτικές του δυνατότητες είναι πολύ χαμηλές. Και έχετε δίκιο.

Ο Κριός ψάχνει για διέγερση, αλλά αυτό δεν σημαίνει πως θέλει να περάσει μια βραδιά μαζί σας και να μην θέλει να σας ξαναδεί. Κατά βάθος αυτός ο γοητευτικός άνδρας ζει περισσότερο σ' ένα κόσμο φαντασίας πιο πολύ κι από ένα ιδεαλιστή Καρκίνο ή Ιχθύ. Δεν είναι ο άνδρας που θέλει να αλλάζει συντρόφους, το πρόβλημα είναι ότι δεν του αρέσει η ρουτίνα κι αν η ζωή του γίνει ρουτίνα αισθάνεται την ανάγκη για κάτι καινούργιο. Αυτή η αίσθηση είναι τόσο λεπτή που ούτε και ο ίδιος δεν μπορεί να κατανοήσει. Αλλά αν είστε αποφασισμένη να κρατήσετε έναν Κριό εραστή ευτυχισμένο πρέπει να ζείτε στο ύψος των ιδανικών του συνέχεια - και να θυμάστε επίσης ότι το καλό σεξ είναι απαραίτητο. Από τη στιγμή που ο σπινθήρας στη σχέση αρχίζει να σβήνει δεν μπορεί να το αντιμετωπίσει. Είναι όπως στα παιδικά χρόνια που θέλεις κάτι καινούργιο κάθε μέρα. 'Eχοντας λοιπόν μάθει αρκετά μέχρι τώρα το καλύτερο θα ήταν να πάρετε μια γρήγορη απόφαση αν πρόκειται να ριψοκινδυνεύσετε την πιθανότητα να σχετιστείτε αμέσως - ή αν θα ήταν ασφαλέστερο να διαλέξετε έναν εραστή με διαφορετικό ζώδιο!

Admin_Nasia
Admin

Αριθμός μηνυμάτων : 88
Ημερομηνία εγγραφής : 27/09/2008
Τόπος : thessaloniki

Επισκόπηση του προφίλ των χρηστών http://creek.4rumer.com

Επιστροφή στην κορυφή Πήγαινε κάτω

Επιστροφή στην κορυφή


 
Δικαιώματα σας στην κατηγορία αυτή
Δεν μπορείτε να απαντήσετε στα Θέματα αυτής της Δ.Συζήτησης